65+ ANI

SERVICIU DE EVALUARE
PREȚ
EVALUAREA EMOȚIONALĂ
Teste proiective
300 RON
EVALUAREA IQ
Raven
150 RON
EVALUARE EQ EMOȚIONAL
EQI
450 RON

DESCRIERE SERVICII DE EVALUARE

EVALUAREA EMOȚIONALĂ

Testele Proiective sunt instrumente destinate evaluării personalității prin intermediul semnificațiilor psihodinamice provenind din interpretarea unor stimuli perceptivi. Aceste tehnici oferă indicii importante privind aspectele dezvoltării emoționale și sociale: nevoile și dorințele subiectului, maturizarea, stima de sine, relațiile cu sine și cu ceilalți, sociabilitatea, frici și temeri, echilibre și dezechilibre.

EVALUAREA IQ

RAVEN conține Testul “Matrici Progresive Standard” (6-80 de ani), fiind destinat examinării inteligenței generale. Raven este un test nonverbal care identifică potențialul latent, inteligența moștenită genetic (inteligența fluidă).

EVALUARE EQ EMOȚIONAL

Testul EQI (16 ani +) măsoară inteligenţa emoţională, care se referă la dimensiunile emoţinală, personală, socială şi adaptativă. Inteligenţa emoţională se referă la înţelegerea propriei persoane şi a altora, la relaţionarea interumană, la adaptarea la mediu imediată şi la strategiile de de gestionare a acesteia, pentru a avea mai mult succes în adaptarea la cerinţele mediului. Testul măsoară concepte precum respectul de sine, conştiinţa de sine emoţională, aservtivitatea, independenţa, empatia, optimismul, fericirea etc.

EVALUARE EQ EMOȚIONAL

Testul EQI (16 ani +) măsoară inteligenţa emoţională, care se referă la dimensiunile emoţinală, personală, socială şi adaptativă. Inteligenţa emoţională se referă la înţelegerea propriei persoane şi a altora, la relaţionarea interumană, la adaptarea la mediu imediată şi la strategiile de de gestionare a acesteia, pentru a avea mai mult succes în adaptarea la cerinţele mediului. Testul măsoară concepte precum respectul de sine, conştiinţa de sine emoţională, asertivitatea, independenţa, empatia, optimismul, fericirea etc.