A fi om este o stare de metamorfoză biologică, psihică și emoțională, dincolo de ceea ce noi putem percepe și imagina, o stare nedescifrată încă în totalitate de știință.

Ne gândim deseori cu dorință, nerăbdare, uneori cu reținere, la viitor. Ce urmează? Cum se va schimba viața noastră? Cum vom fi noi?

Puține sau multe, mărunte sau importante, tot ceea am cules din experiența mea profesională sau personală, încep acum să ți le transmit ție, prin intermediul acestui site, pentru a selecta de aici tot ce ai tu nevoie. Poți să iei acest articol ca un angajament al meu față de tine, ca îți voi fi alături prin articole și că îți voi răspunde la întrebări, atunci când le vei pune.

Îndrumarea unui psiholog este prețioasă, și nu doar pentru a pune la loc sau a vindeca ceea ce a fost pus în interiorul tău. Psihologul lucrează și cu experiențele de pe traseul tău personal. Ceea ce poate face specialistul acum, este să te ghideze. Să îți spună ce urmează, la ce poți să te aștepți ca să înlături teama de necunoscut. Să te antreneze să îți menții calmul, dispoziția pozitivă și echilibrul.

Astfel că sunt aici pentru tine, pentru că știu că în acest traseu frumos ai nevoie de sprijin și ajutor, pentru a te menține în echilibru și armonie. În două cuvinte aceasta este starea de care ai nevoie în interiorul tău.

Te așteptăm la cabinetul nostru cu toate întrebările pe care le ai și împreună vom găsi răspunsurile!

Autor: Psih. Dr. Andreea Simona Olteanu

Leave a Reply